Blog

Extrák extrákkal

2015. október 13., Kedd 10:23
Extrák extrákkal

Olyan érdekességeket, különleges megoldásokat hoztunk mára, amikről igazán hasznos lehet tudni akkor, ha falpanelt tervez valaki egy helyiségbe. Mik is ezek? Lássuk...



Falpanel-térpanel-tolópanel

2015. július 24., Péntek 17:04
Falpanel-térpanel-tolópanel

Falpanelek a lakásban, mint térelválasztó, mint tolófal, vagy akár mint tolóajtó. Aki járt már a bemutatótermünkben, lehet hogy nagyjából érti, mire is célzok. De nézzük meg bővebben.



Stílusosan

2015. július 13., Hétfő 12:25
Stílusosan

Hogyan illeszthetem a különböző stílusú lakótérbe a falpanelt? Létezik, hogy bármilyen stílusú helyiségben jól mutathat? Hogyan lehetséges ez?



Mi a szösz?

2015. június 2., Kedd 09:56
Mi a szösz?

Felmerült a kérdés, hogy ezt az igazán sokrétűen felhasználható dekorációs panelrendszert hogyan lehet portalanítani, tisztítani?



Fali Kárpit - Kárpitos Fal

2015. május 21., Csütörtök 16:14
Fali Kárpit - Kárpitos Fal

 Beszéltünk már arról, hogy tehetjük falra. De lehet ez egy egész fal? Használhatjuk ezt a dekorációs elemet akár térelválasztásra is? 



Kárpit mindenhol!

2015. május 6., Szerda 14:51
Kárpit mindenhol!

 Láthattuk, hogy hálószobába kiválóan illik a falra ez a remekmű. Amikor már egy helyiségben kipróbáltuk és rájöttünk, micsoda hangulatot áraszt, nem lesz megállás! 



Fal újragondolva

2015. május 5., Kedd 16:20
Fal újragondolva

  Az előző bejegyzésben említettem, hogy nagyjából mivel NE keverjük össze a fali kárpitos panel fogalmát. Most kicsit jobban belemélyednék, hogy milyen lehetőségeket rejt ez a nagyszerű dekorációs elem.



Kárpit a falon?

2015. április 17., Péntek 14:43
Kárpit a falon?

Ha valaki meghallja azokat a szavakat, hogy kárpit és fal egy mondaton belül, rögtön a nagymamánál fellelhető falvédők, esetleg poros faliszőnyegek jutnak eszébe. Jobb esetben az ódon kastélyok –tapéta helyett- textillel bevont falai.